(Android) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight کد تقلب منبع بی نهایت
Feb 2, 2022 19:18:28 GMT -5
Post by nijsetekeder on Feb 2, 2022 19:18:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب منبع بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤬🤬🤬
این یک بازی عالی است اما در حالت PvP همان الگوی و همان قفل است که هر بار مشت، پانچ، پانچ، انفجار، پانچ، پانچ، منفجر، انفجار است و آنها این کار را ادامه میدهند تا زمانی که برنده شوند. 5 ستاره تا زمانی که بتوانیم یک انتقال فوری یا چیزی شبیه به آن دریافت کنیم تا از آن قفل خارج شویم
😠😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧👧🧑💻
آمار حریفان افزایش مییابد، اما ما محدودیتی در بازی داریم که حالت داستانی را بسیار سختتر میکند، چیز بیپایهای توسط توسعهدهندگان برای خرید قهرمانان شایسته کافی نیست.
- Gameplay Trailer (Android Game),تریلر بازی Stickman Fight: The Game,بازی Stick Fight: Shadow Warrior Stickman Game,Stick Fight The Game
این بازی خیلی خوب است
این بازی خیلی عالیه امیدوارم آنها ویژگی های جدیدی مانند 1v1 و 2v2 را با دوستان اضافه کنند. قهرمانان بیشتری در راهند. راه دیگری برای فراموش کردن رمز عبور و تغییر آن به این دلیل است که رمز عبور خود را به طور کامل فراموش کرده ام و نمی خواهم از ابتدا با تغییر تلفن شروع کنم. امیدوارم بازی های گوگل پلی را برای امنیت اکانت و راحت تر کردن آن اضافه کنند. مسابقات در pvp. حذف قابلیت ترفند، تغییر ساعت و تاریخ برای دریافت پاداش روزانه، بهتر است زمانی که کار سختی انجام می دهید.
عالی بود هر موقه میبینمش نصبش میکنم کسایی که بازی رو دمهش گرم هرکی بگه بده خاک تو سرش اما خیلی عالیییییییییفیلیدیایسییزییسییزیستی
مزایا: بازی اعتیاد آور است و باعث می شود دلتنگ قهرمانان دوران کودکی خود شوید. گرافیک متوسط است اما بازی واقعا می تواند شما را سرگرم کند. ارزش بازی کردن را دارد معایب: تبلیغات بیش از حد، اما تجارت یک تجارت است. دکمه دفاع گاهی اوقات کار نمی کند. WISHLIST: بهبود گرافیک در قدرت. گرافیک روی شخصیت عالیه نیازی به بهبود نیست زیرا در مورد قهرمانان ظاهر استیکمن است. 1v1 در برابر بازیکنان انسانی pls. فعالیتی را اضافه کنید که توانایی ها را بهبود می بخشد. شما می توانید از آن درآمد کسب کنید.
دانلود اپلیکیشن Supreme Dragon Warrior - Einzeo
Warrior Dragon Fight دانلود بازی سایه استیکمن نبرد اژدها مود هک شده با خون بی نهایت اندروید + نسخه ویندوز کامپیوتر.
این یک بازی عالی است اما نیاز به به روز رسانی دارد. برای هر شخصیت به صدای منحصر به فرد نیاز دارد. هر تبدیل به یک حمله فوق العاده قوی تر و یک حرکت نهایی منحصر به فرد نیاز دارد. حالت داستان طولانی تر و باید یک مرحله آنلاین ایجاد کند. اما خود بازی با وجود کمبودها عالی است. فقط به چیزهای بیشتری نیاز دارد، خیلی خوب است.
اگرچه این یک برنامه عالی است. من به طور خاص برای یک بازی توپ اژدها جستجو کردم. من نیازی به صدای ناروتو ندارم. نیازی به "ناروتو" یا کسی در آن سریال نیست. دوم اینکه من فکر می کنم احمقانه است که یک شخصیت ضعیف داشته باشیم که بتواند شخصیت قوی تر را شکست دهد. به عنوان مثال بیس گوکو می تواند ssj 2 vegeta را شکست دهد. این اتفاق نباید بیفتد. این توهین به مبارزان قوی تر است.
این یک بازی شگفتانگیز است، فقط آرزو میکنم راهی برای بازی آنلاین با فرندها وجود داشته باشد، علاوه بر این، میخواهم از چرخش روزانه جوایز بیشتری دریافت کنم، زیرا خرج کردن سکهها و دریافت جوایز بسیار سرگرم کننده است، اما موفق شدم آن را پاک کنم. در عرض 2 ساعت منتشر می شود، آخرین چیزی که می خواهم ببینم راهی برای دریافت کاراکترهایی است که نیاز به پرداخت دارند، اگر قفل همه کاراکترهای رایگان را باز کنید و قفل منشورهای قابل پرداخت را باز کنید آخرین مورد من این است که هوش مصنوعی به کار زیادی نیاز دارد. شما فقط می توانید مسدود کنید و سپس به راحتی حمله کنید
فقط یک بازی عالی است اما پوسته ها و سطوح بیشتر و داستان بهتری مانند نماهای سینمایی و صداپیشگی اضافه کنید
عالیخیلیخوبآذرخش
Super Hero Legend بازی نبرد جنگویان اژدها برای گوشی و تبلت اندروید با لینک مستقیم.
من به آن 4 ستاره می دادم، اما تبلیغات بدون توقف هستند، حتی اگر وای فای را خاموش کنم، دوباره تبلیغات می شود، بنابراین می توانید ارزهای بیشتر و کاراکترهای بیشتری بسازید، حداقل بیش از 100 کاراکتر خوب است، و لطفاً تبلیغات را کمیاب تر کنید. به جای قبل و بعد از هر نبرد یک تبلیغ. با تشکر ویرایش: لطفاً ماجراهای حالت داستانی بیشتری اضافه کنید زیرا من فقط میگرا، آخرین رئیس، فصل آخر را شکست دادم، و اکنون تنها کاری که می توانم انجام دهم این است که تقریباً در آخرین سطح بازی کنم، از یک ترفند در مسابقات استفاده کنم، و شخصیت ها را بخرم و PvP.Thx
این بازی بهترین بازی ای است که تا به حال بازی کرده ام اما دلیل امتیاز چهار ستاره به این دلیل است که این بازی دارای مشکلات زیادی مانند تبلیغات زیاد است و نام شخصیت ها اشتباه نوشته شده است لطفاً آن را اصلاح کنید و سپس به شما می دهم. پنج ستاره
عالی بهترین بازی ولی آدماش خیلی گرونن آگه میشه به این مشکل کروم ولی بازم عالییییییییی
از 5 تا 1 mvp را امتحان کردم. همیشه من را می کشد حتی اگر شخصیت من قوی باشد. همیشه اردو می زند
دانلود بازی اندروید - رایگان، جدید، بهترین و ... - رویدفا
سرگرم کننده است... اما همیشه هنگام مبارزه من را در بازی بیرون می کند و سپس مجبور می شدم دوباره وارد سیستم شوم. و کاملاً نفرت انگیز است به معنای واقعی کلمه در یک بازی 13 بار از زمین اخراج شدم
لطفا حالت و کنترل را اضافه کنید زیرا این بازی بسیار خوب است. من مشکل این بازی را به شما می گویم، برای من اشکالی ندارد که شخصیت ها چهره ندارند، اما لطفاً شخصیت هایی بسازید که نمی توانند پول واقعی بخرند، در عوض می توانم آن را با سکه یا الماس بخرم. میدونی که دشمن من اینقدر ضعیفه؟ لطفاً شکست دادن آنها را سختتر کنید و لطفاً فقط شخصیتهای توپ اژدها را اضافه کنید. مهارتهای قهرمانان را اضافه کنید و لطفاً همه حالتها به خصوص حالت تمرین را بهبود ببخشید زیرا دشمن من حرکت نمیکند.
خوب بازی به دلیل حجم زیاد تبلیغات غیر قابل بازی است!
بازی نیاز به کار دارد اما بد نیست. تنها مشکل تبلیغات ثابت هر 5 ثانیه است و من شوخی نمی کنم. 1 مبارزه 10 ثانیه طول می کشد سپس یک تبلیغ، 10 ثانیه مبارزه دیگر و سپس یک تبلیغ دیگر. من زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات می کنم تا بازی.
بد نبود ولی کسی خاست نسبش کنه بازی خوبیه 🙂😉
⓵ژنراتور سکه-طلا-STANDOFF 2 HACK 2022 - Trukocash
بازی جالب است اما وقتی به چند نفره می روید آسیب بازیکنان به شما بسیار زیاد است و آسیب من واقعاً کم است و واقعاً فوق العاده آزاردهنده است بنابراین لطفاً آن را برطرف کنید واقعاً بسیار آزار دهنده و عصبانی است.
خیلی خوب بود
-1 ستاره: برای آنهایی که مزاحم اضافه می کنند به معنای واقعی کلمه بعد از هر سطح singell ظاهر می شوند و زمانی که می خواهید آنها را برای دریافت پاداش تماشا کنید کار نمی کنند. -1 ستاره: برای داشتن شخصیت های ناروتو و نه ماموریت های ناروتو. 3 ستاره در کل کمی سرگرم کننده است، شما می توانید برای مدتی سرگرم شوید، این خیلی چالش برانگیز نیست. می تواند بهتر باشد! آرامش ✌
این بازی را دوست دارم، اما kts یک جورهایی بدجنس است که چگونه شما را وادار میکنند شخصیتهای خاصی را که میخواهید بخرید، اگر میخواهید این کار را انجام دهید، همچنین این گزینه را میدهد که آن را چیزی بسازید که بتوانم به صورت رایگان در بازی به دست بیاورم، شاید تعداد زیادی سکه یا سنگهای قیمتی، بنابراین آسانتر است. برای خرید با پول، اما من به اندازه کافی اختصاص داده اید که هنوز هم می توانید به دست آورید، آیا بازیکنان نباید به همه شخصیت ها دسترسی داشته باشند یا با پرداخت هزینه؟
به این بازی برای دو ستاره امتیاز نمی دهم فقط به این دلیل که من واقعاً از صدای آنها به خصوص شخصیت ناروتو خوشم نمی آید. چرا او را در این بازی اینجا گذاشتید؟ صدای هر شخصیتی شبیه گوکو است. اگر بمیرند صدایشان شبیه فریزا می شود. صادقانه بگویم، من عاشق اژدها هستم، بنابراین لطفاً نام آنها را تغییر دهید، نام های بهتر. در مورد گرافیک، در حال حاضر خوب است، بنابراین شما نیازی به تغییر آن ندارید. اما چیزی که واقعاً باید تغییر دهید، سبک مبارزه آنهاست. درست مانند gba dragonballsupersonicwarrior.
دانلود Stickman The Flash 1.61.1 APK - بازی های اکشن
عالی ولی چون آدم هایی که قدرتشون عالیه پول میخواد اونم به دلار دو ستاره کم میدم
بازی خوب است قدیمی می شود، اما فقط مشت زدن به شخصیت های db متحرک به عبارت دیگر خسته کننده می شود، همچنین در دو نقشه از فوکوس شما بین نقشه kefla و نقشه جزیره ساییان یک اشکال وجود دارد.
صفحه نقشه سایت - A101