Post by nijsetekeder on Feb 2, 2022 19:15:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 3 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά είναι πολύ μεγάλο και υπάρχουν πάρα πολλά αντικείμενα και μέρη για να παρακολουθείτε. Μετά την ολοκλήρωση του 30% του παιχνιδιού, μπερδεύτηκα τόσο πολύ που έπρεπε συνεχώς να ελέγχω την πορεία. Τώρα στο 59% ολοκληρωμένο θα σταματήσω. Ελπίζω τα επόμενα κεφάλαια να είναι πιο δομημένα.
Χωρίς σφάλματα, όλα υπέροχα, αλλά δεν μπορούσα να ξεκλειδώσω το επίπεδο μπόνους. Πιέζοντας το "ξεκλείδωμα" δεν κάνει τίποτα. Η αναγκαστική διακοπή και επανεκκίνηση κάνει το κόλπο - νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος.
Wild Gunner - Lost Lands Adventure on PC with MEmu
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο. Οπτικά ευχάριστος, μεγάλος και ικανοποιητικός στην ιστορία, διασκεδαστικά παζλ. Χρειάζεται καλή μνήμη για να τα βγάλετε πέρα χωρίς να χρησιμοποιήσετε υποδείξεις, αλλά δεν χρειάζεται να παίξετε καθόλου με υποδείξεις! Ειδικά αν αφιερώσεις το χρόνο σου. Ωστόσο, θα πρέπει να αγοράσετε συμβουλές για να υποστηρίξετε τους εκδότες. Αξίζουν τον κόπο!
Μου αρέσει η ιστορία του παιχνιδιού και ότι οι γρίφοι δεν είναι πολύ εύκολοι ή πολύ δύσκολοι. Εάν κολλήσετε, σημαίνει ότι χάσατε κάτι που πρέπει να κάνετε πρώτα. Μοιάζει με σφάλμα, αλλά απλά όλα έχουν μια σειρά. Το μόνο θέμα που έχω συναντήσει είναι ότι έχω μαζέψει όλα τα παράπλευρα αλλά δεν έκανε τίποτα. Νόμιζα ότι σήμαινε ότι μπορούσα να παίξω το κεφάλαιο μπόνους με την επιλογή νομισμάτων, δεν βρήκα ποτέ κέρματα στο παιχνίδι για αυτό, αλλά δεν ήταν δυνατό να το κάνω.
συνιστώ. Μπράβο γραφικά. Μυθιστορηματική γραμμή ιστορίας. Δυνατότητα αναπαραγωγής ολόκληρου του παιχνιδιού χωρίς πληρωμή. Πραγματικά μακάρι να υπήρχαν διαφημίσεις για ανταμοιβές, ώστε οι κατασκευαστές παιχνιδιών να ανταμείβονται για το παιχνίδι μου. Μπράβο. Πολύ καλύτερο από το Lost Lands 2 το οποίο απεγκατέστησα λόγω άσκοπα κουραστικού και κακώς εκτελεσμένου παζλ.
Το παιχνίδι λειτουργούσε καλά, τα γραφικά είναι καλά, τα παζλ προκλητικά αλλά λογικά, μόνο μειονέκτημα νομίζω ότι το παιχνίδι πρέπει να είναι πιο γραμμικό, υπάρχουν πολλά πέρα δώθε μεταξύ ακραίων τοποθεσιών, που συχνά δεν έχει νόημα για την ιστορία, απλώς γίνεται για χάρη παράτασης της προόδου. Νιώστε ότι το αφηγηματικό τόξο πρέπει να είναι πιο λογικό. Αυτοί οι παράγοντες με έκαναν τελικά να σταματήσω το παιχνίδι και να το απεγκαταστήσω. Σοβαρά θα σκεφτόμουν να αγοράσω ολόκληρο το παιχνίδι αν δεν υπήρχαν αυτά τα ζητήματα.
Ως δια βίου παίκτης του King's Quest. αυτά τα παιχνίδια είναι το bomb dot org. Τα αγαπώ. Οπτικά εντυπωσιακοί, ενδιαφέροντες γρίφοι και αρκετή παράπλευρη αναζήτηση.
Ενδιάμεσα μπλοκάρει. Όπως ορισμένα χειριστήρια δεν λειτουργούν, όταν έχω ήδη ολοκληρώσει ορισμένες εργασίες. Δείχνει ότι δεν το έκανε. Έπρεπε να το απεγκαταστήσω.
Το παιχνίδι είναι αξιοπρεπές. Οι επιλογές συμβουλών παρέχουν μηδενική βοήθεια.
Καλό για έναν ώριμο αρχάριο, αλλά όχι πάντα διαισθητικό.
Υπέροχο παιχνίδι, θέλω να παίξω περισσότερο.
Το καλυτερο απο τα 3. Μπραβο. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο ενα παιχνιδι στον υπολογιστη. Το δεύτερο ήταν σχεδον ιδιο με το πρώτο. Σιγούρα θα κατεβάσω και τα άλλα. Μονο το κουμπι του χαρτι ειναι πολυ κοντα με το κουμπι της βοηθειας κ μερικες φορες πατιεται η βοηθεια καταλαθος.
Πολύ δύσκολο να παίξεις Στην πραγματικότητα δεν βρίσκω τίποτα μετά από πολύ χρόνο
Μπράβο!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΡΥΦΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ. ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΑ ΒΑΖΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΥΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ youtube ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΙΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΜΥΑΛΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΥΘΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ.
Lost Alone: Zombie Land - Δωρεάν online παιχνίδια
Lost Lands 2 - Latest Version For Android - Download Apk + Obb
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό και η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Αλλά δυστυχώς στο παιχνίδι κρυφών αντικειμένων στο χαμένο νησί, μερικά από τα στοιχεία μπλοκάρονται από το τμήμα νομισμάτων που με κάνουν δύσκολο να το παρατηρήσω αν δεν έκανα τυχαίο κλικ σε όλο το μέρος. Ελπίζω ότι ο προγραμματιστής μπορεί να διορθώσει. (συγγνώμη για τα σπασμένα αγγλικά)
Μου άρεσε το παιχνίδι μια χαρά, αγόρασα ακόμη και το κεφάλαιο μπόνους. Έπαιξα μερικά από αυτά, μετά έκλεισα το παιχνίδι και πήγα για ύπνο. Την επόμενη μέρα, όταν προσπάθησα να συνεχίσω το παιχνίδι, μου είπε ότι έπρεπε να αγοράσω ξανά το κεφάλαιο μπόνους! Ξέρω ότι χρεώθηκα επειδή εμφανίστηκε στο αντίγραφο κίνησης του τραπεζικού μου λογαριασμού. Δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να το διορθώσετε.
Αυτή η σειρά είναι όλων των εποχών, η απόλυτη αγαπημένη μου! Μου αρέσει η ιστορία, τα γραφικά, το παιχνίδι, τα πάντα. Δυστυχώς από τότε που βρήκα το Lost Lands τίποτα δεν συγκρίνεται, έχω παίξει πολλούς αγώνες το 2020 και συνεχίζω να επιστρέφω για να τα επαναλάβω. 10/10
Υπέροχο παιχνίδι, παίχτηκε για πολλές ώρες, αγόρασε επιπλέον αστέρια. Σήμερα έγινε επαναφορά και έχασα την αγορά μου καθώς και όλη την πρόοδο
Πώς αναγκάζονται οι άνθρωποι να χάνουν χρόνο με αυτά τα σκουπίδια; Αν ήμουν κλειδωμένος σε ένα κελί με αυτό το παιχνίδι ως το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω, θα προτιμούσα να κοιμηθώ και να κλωτσήσω την πόρτα παρά να μπω στον κόπο να το παίξω.
Ήταν μια χαρά έως ότου ένα παζλ ανάμειξης χρωμάτων και το φιαλίδιο δεν πήγαινε κάτω από το κίτρινο δοχείο. Παίζω στο tablet μου και μπορεί να οφείλεται στο πού βρίσκονται τα χειριστήρια της οθόνης μου.
Οι γρίφοι είναι λίγο αφηρημένοι αλλά επιλύσιμοι, ωστόσο, το παιχνίδι βγαίνει στο στήθος και απαιτεί τον κώδικα από χαρτί εντοπισμού. Έγινε εισαγωγή του σωστού κωδικού αλλά το στήθος δεν ανοίγει. Έφυγα από το παιχνίδι και προσπάθησα ξανά, τίποτα. Το να μην αγοράζω νομίσματα για να παραλείψω ένα παζλ, το έχω λύσει, οπότε εγκαταλείψω και απεγκαταστήσω. Απογοητευτικός.
Καθόλου φιλικό προς το χρήστη. Δεν θα έδινα ένα αστέρι, αλλά αυτό δεν ήταν επιλογή.
Τα συνεχή προβλήματα σύνδεσης και οι τόνοι διαφημίσεων κατέστρεψαν αυτό που θα μπορούσε να ήταν ένα καλό παιχνίδι. Τα γραφικά είναι υπέροχα και ο μόνος λόγος που έχει δεύτερο αστέρι.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, πολύ εμπλεκόμενο. Σίγουρα θα χρειαστεί να αγοράσετε νομίσματα ακόμη και με τη χρήση του u-tube walk-through. Μόλις αγόρασα, το παιχνίδι πάγωσε, δεν θα επαναφορτωθεί και φυσικά, τα νομίσματά μου είναι άχρηστα, οπότε χάθηκαν 8$.
Κατεβάστε Ball Sort Puzzle Free Android App .apk - Χωρίς Ιοί, ... Затерянные земли 3 (free-to-play) ... Κατεβάστε Lost Lands 6 (free to play) apk
Το λατρεύω ...περισσότεροεεεε
Αυτό ήταν μακράν το αγαπημένο μου για να παίξω μέχρι τώρα. Νομίζω ότι έχω μόνο μερικά ακόμα ελεύθερα για να παίξω. Πολύ διασκεδαστικό και σε κάνει να σκέφτεσαι χωρίς να καταστρέφεις τη διασκέδαση με πολύ σκληρά μίνι παιχνίδια. Νο 1 στο βιβλίο μου!! Ο σύζυγός μου που κολλήθηκα σε αυτά τα παιχνίδια από αυτήν την εταιρεία είπε επίσης ότι ήταν το αγαπημένο του. Καλή δουλειά και σας ευχαριστούμε που μας δώσατε να απολαύσουμε αυτά τα φοβερά παιχνίδια δωρεάν!!
Οχι το καλύτερο
Μου αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια, αλλά οι προγραμματιστές παιχνιδιών το σχεδίασαν για να πουλήσουν νομίσματα. Δωρεάν παιχνίδι, αλλά αδύνατο να τελειώσετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, επειδή περιορίζουν τον αριθμό των νομισμάτων που παίρνετε χωρίς να τα αγοράσετε, τα οποία χρειάζονται για συμβουλές.
Θα έδινα 5 αστέρια αν δεν ήταν το γεγονός ότι αφού έφτασα το κομμάτι του φεγγαριού πάνω από τον γκρεμό, δεν μπορούσα να το βρω πουθενά στο απόθεμά μου. Όπως το μάζεψα και μετά πουφ ! Δεν μπορούσα να το βρω για να το τοποθετήσω εκεί που έπρεπε να πάει. Επέστρεψα στον γκρεμό, δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση καθώς είχα ήδη "μαζέψει" το κομμάτι. Έπρεπε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι και να το παίξετε ξανά από την αρχή. Έχασε δύο αστέρια - 1 για το σφάλμα και 1 για την απογοήτευση
Αυτό το παιχνίδι, όπως και τα άλλα χαμένα εδάφη, έχει εκπληκτικά γραφικά και μια διασκεδαστική ιστορία. Ωστόσο, φαινόταν πολύ πιο δύσκολο να προχωρήσεις στο παιχνίδι χωρίς τη χρήση υποδείξεων. Ήταν συντριπτικός ο αριθμός των μερών που μπορούσατε να πάτε και όλα τα μικρά πράγματα που έπρεπε να θυμάστε, τα οποία αφαιρούσαν τη διασκεδαστική πτυχή για μένα.
Υπέροχα παιχνίδια και ώρες διασκέδασης. Υπέροχα παζλ και ιστορίες που κρατούν το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο να αποθαρρύνετε κάποιον να εγκαταλείψει το παιχνίδι. Αν είστε λάτρης των ταξιδιωτικών παιχνιδιών όπως το Myst και το Riven, τότε θα πρέπει να λατρέψετε και αυτά. Τα κομπλιμέντα μου στους σχεδιαστές παιχνιδιών.