(Android) Zombie Catchers – love to hunt cheat code neskončno število kovancev
Feb 2, 2022 19:09:27 GMT -5
Post by nijsetekeder on Feb 2, 2022 19:09:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Catchers – love to hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neskončno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Catchers – love to hunt 2022 version ▞▞▞
Super igra
Lepa igra. Posel zombi hrane. Lepa igra. Tudi zombiji so dobri pobegniki. Tudi orožje je odlično. Končno dobra igra
No dobra igra v preteklih časih, vendar morate vedno počakati, kar je v redu, vendar včasih postane nadležno In ima dobro grafiko in je zabavna, zato to igro priporočam ljudem, ki imajo radi zabavne in dolge igre.
Zakaj so samo noge, zakaj ne tudi meter
Igra je neverjetna bec. Imam 16.777.16 zelenih palic, ki so enake kovancim bec. Namestil sem ga v aplikacijo, imenovano srečni način, lahko namestite srečni način v google chrome
Odlična igra. 2 zvezdici zaenkrat. Dodajte več zemljevidov in dal vam bom 5 zvezdic.
Snake.io ...
ko sem prvič dobil igro je bilo super. zdaj, ko sem globoko v to, fant naredi ta igra udarec. naredijo tako, da nobeden od zombijev, ki jih potrebujete, ni tisti, ki jih potrebujete. potem ko ujamete vse zombije in dobite popoln rezultat, spremeni vašo strokovno raven. no, zdaj sem igral 48 od 50 4-krat. 50 sem že ujel. To me je že premaknilo naprej, potem ko sem za malo šel iz igre in se vrnil nazaj. Vrnil sem se pri 48. tako frustrirajoče. nad to igro.
Oprostite, a lahko prosim zastonj vse zemljevide, ker je tako dolgočasno, da imam samo 2 zemljevida, prosim, odklenite ves zemljevid
POSODOBITE KOT OMY GOSH
Ni slabo, ni veliko oglasov, ko je wifi vklopljen in prijetno
Je spodobna igra, vendar je ogromno oglasov in stroški za nadgradnjo opreme in pridobitev več dronov so smešni, skupaj s čakalnimi časi, da se najde več zombijev, in nekateri redkejši zombiji, ki jih je treba dobiti, so redki ... brezplačna igra in ne porabim pravega denarja za nadgradnjo..igral bom, dokler se ne naveličam čakati dolgo časa, da dobim dovolj denarja v igri za nadgradnjo stvari, nato pa bom odstranil igro...in to zanič, ker je dober ubijalec časa in zabavno igrati ...
Zlo kil je v tem loviti zombije 🙉
Najbolj prodajane igre - Microsoft Store
awesome game in the worlg najboljša igra na celem svetu
Zabavna igra, a ko enkrat igrate kot 2 kroga (1 krog je približno 2 minuti), dobesedno ne morete storiti ničesar. In nič ne mislim. Obtičate se na zaslonu s kopico časovnikov, ki pravijo, kdaj lahko dejansko znova igrate. Tudi časovnik ni majhen, je 15 minut. Razumem, da želijo omejiti čas igranja, vendar je to preveč.
Ni kej za reč
Najbolša igra na svetu igrj jo al te ubijem
To igro imam že leta in čeprav jo je bilo zelo zabavno premagati, je zelo dolgočasna brez dodanih novih ravni. Pred leti so mi povedali, da prihajajo nove ravni in to se nikoli ni zgodilo.
COOL res je najholjsa pa zabavna igrica
Kr dobra igrica js sem ze skor na tazadnji plati
Super igrica morze si jo nalozit
Ker je zmanjkalo lvl-jev in preveč oglasov
Ta igra je tako dobra, da mi je zelo všeč, a ko jo odstranim in jo nato znova namestim, mi ni več shranjene igre in sem bil tako blizu, da bi jo dokončal kot na stopnji 80 in z istim e-poštnim naslovom res tako žalosten zaradi tega
Zelo dobra igra, ampak če hočeš kupiti denar tisto drugo stvar... *vzdih*... je tako draga
Všeč mi je! Vsekakor bi ga moral prenesti. Ni veliko oglasov! Zelo zabavno. Nikoli se ne naveličam. Zelo kul je, ker v bistvu loviš zombije, da jih pripraviš v hrano.😂 Nekako "edinstven", ampak še bolje! To igra je najboljša! priporočam prenos.
Dajem samo 3 prosim, če nimate nič proti, popravite, ker mi je igra zelo všeč, ne morem iti na naslednjo stopnjo na 83, zakaj 🤔🤔🤔
Dlje ko igrate, dlje morate čakati, da ujamete, težko je tudi shraniti plutonij, res morate porabiti denar za to igro, ker ni na voljo oglasov. Oglasi so bili na voljo le ob začetku igre, zato je težje kupiti drone s plutonijem. 180 plutonija za 3. dron, 10 zombijev, da dobite 1 plutonij, medtem ko čas ulova zombija traja približno 10 minut.
Fajna je če jo hekaš
To je čudovita igra. Všeč mi je ta igra, toda 82 je zadnja stopnja igre, to je napaka, da se ravni vse več pojavljajo v igri in posodobljeni igri.
Všeč mi je igra, vendar se mi zdi, da jo zapustim šele, ko bo pregled pritegnil njihovo pozornost. Ni posodobitev Všeč mi je igra, ki sem jo igrala ves čas Nimam posodobitev, da bi ostal in sem navdušen nad igro, potrebuje več vsebine
Na svojem kanalu v YouTubu sem objavil videoposnetek, v katerem sem rekel, da sem res užival v igranju te igre, vendar ne uživam v igranju igre, ko se med igranjem igre pojavijo dolgi oglasi. Samo 3 zvezdice. Ocenil bi ga s 5 zvezdicami, vendar so dolgi oglasi nadležni.
To bi lahko označili kot igro v mirovanju s količino časa, ki ga morate čakati, da vaši droni poiščejo zombije. Skupno iskanje lahko traja do +10 minut, igrate pa le nekaj minut. Lahko gledate oglase, da jih pospešite, vendar je to prevara. Z lahkoto bi bilo pet zvezdic, a njihova sreča, da jim dam tri.
se kr vredu igra ampak premal levelov
Igranje je pravzaprav res noro samo po sebi in si zasluži 5 zvezdic VENDAR obstaja težava, da se moj napredek ponastavi in je tako razočaranje, zato sem dal 3 zvezdice. Prosim, popravite to napako, a vseeno odlična igra........Torej hvala lepa DECA😘
Dobra igra, vendar sem jo odstranil zaradi preveč nadležnih oglasov.
Odlična igra