(Android/iOS) Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai kodai padidina kristalus
Feb 2, 2022 19:06:30 GMT -5
Post by nijsetekeder on Feb 2, 2022 19:06:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina kristalus ▞▞▞
▞▞▞ Kulinarijos komanda - Rogerio restoranų žaidimai 2022 version ▞▞▞
Labai linksma, gera istorija. Ne per lengva, ne per sunku. Labai rekomenduoju šį žaidimą.
Reklamos per daug, bet tai pamokanti, moko gaminti maistą🤗😗😗😍😘😗😗😍😘
Šis žaidimas yra geras, bet per lėtas. Taip pat įveikę sudėtingus lygius gauname tik vieną žvaigždutę. Nurodytas laikas yra labai trumpas.Netgi jūs gaunate 2 žvaigždutes arba gali būti 1, kad nuimtumėte stalų, sofų ir kt. dangą. Tai taip erzina. Baigę sunkų lygį, galime nuimti tik nešvarų dangtelį😖, atnaujinkite jį ir pašalinkite visus šiuos dalykus.
Aš įsimylėjau šį žaidimą, negaliu eiti miegoti prieš tai nepažaidusi...
Žaidžiu šį žaidimą gal dvi dienas, bet jis neleis man nusipirkti atlaso. Turiu žvaigždutes, kurias spustelėjau ant iššūkio, kad jį užbaigčiau, bet jis patenka į antrąją jų pokalbio skaidrę ir neleidžia man tęsti, todėl turiu uždaryti žaidimą. Atidarau jį, kad bandyčiau dar kartą, ir tai yra tas pats ciklas.
Apskritai, gera programa, bet kai kuriuos lygius per sunku įveikti, taip pat matau kasdienių apdovanojimų lentelę, bet ką tik gavau dienos apdovanojimus pirmą kartą prisijungęs. Atrodo, kad yra klaida, nes aš dalyvauju žaidime kelis kartus per dieną ir aš niekada negausiu atlygio.
Žaidimas yra geras, bet po to, kai aš papuošiau antrą kambarį, žaidimas yra per daug sudėtingas užbaigti lygį, o kai baigiu lygį, jie sąraše suteikia tik vieną žvaigždutę, jiems reikia duoti dvi žvaigždutes, kol kas aš pašalinau žaidimą 😖😖 😖😔😔
Mylėk žaidimą! bet man yra pasninkas. Patiko grafika ir pateiktas maistas.
Aš negalėjau spustelėti labai greitai, kaip galiu kituose žaidimuose. Dėl to kai kurių lygių pereiti neįmanoma. Aš nusivyliau ir ištryniau.
Tai labai juokingas žaidimas.. Man tai labai patinka
šis žaidimas yra puikus, bet aš tiesiog nusiminiau dėl pagalbininko. Aš spustelėjau tiek daug kartų, vis tiek jokių pokyčių... tai neveiks... dėl to negalėjau užbaigti užduoties... prašau pataisyti.
Tai geras žaidimas, bet turiu problemų Kai išeinu iš žaidimo ir po kelių minučių grįžtu į žaidimą, žaidimas prasideda nuo pirmojo lygio, todėl man tai yra didelė problema, prašau atsakyti man 🙏🙏 Man patinka šis žaidimas ir aš nori žaisti iki paskutinio lygio
Geras žaidimas.patiko labai.
Kiekvieną kartą, kai aš uždirbu monetą šiame žaidime, ji nėra įskaityta daug kartų, todėl kelis kartus žaidžiu tam, kad uždirbčiau tuos pačius pinigus, mano gyvenimas yra visiškai iššvaistomas tai laikas, o ne geras žaidimas
Linksmas žaidimas. Būtų geriau, jei galėtumėte pasirinkti iš kelių dekoratyvinių elementų.
Faina
Puikus zaidimas. DVI ŽVAIGŽDŽUTĖS nuolaidos, nes rašoma, kad negali prisijungti prie „Facebook“, todėl man neleidžiama gauti atlygio, kai aiškiai JIS PRISIJUNGĖ, nes mano „Facebook“ vardas skiriasi nuo mano vardo ir jame naudojamas „Facebook“ vardas. Nesidžiaugia, kad tave apgavo
Ilgai ieškojau tokių žaidimų. Geras jausmas žaisti. Norint gauti penkias žvaigždes, scenas reikia patobulinti.
Žaidimas labai gražus. Tai žaidimas, kurį galite žaisti neprisijungę. Tai geras žaidimas, taip pat atrakinate įrankius. Galite gauti deimantų ir auksinių monetų. Puikus žaidimas.
2 pagrindiniai žaidimo punktaiKą tik pradėtas žaidimas Pirmajame darbe yra nesklandumų 1. gedimas neleis spustelėti maisto piktogramos, kai maistas bus baigtas. Coikin Uždariau programą ir vėl atidariau. Šis žaidimas yra šiukšlės. Taip pat beprotiška naudoti 1 žvaigždutę pašalinkite seną ir 1 žvaigždutę, kad pridėtumėte naują. Šiame žaidime taip pat gausu skelbimų.
Nėščia moteris ir būnant namuose yra šiek tiek nuobodu, ši programa iš pradžių leidžia man mėgautis laiku. Nepaisant to, yra ir daugiau ko nekęsti, 1. Sunku uždirbti daugiau monetų, kad patobulintumėte maisto gaminimo įrankius, 2. Laiko mažai, bet per greitai, 3. Padavėjai per lėti duoti užsakymus, 4. Per daug iššūkių, kad net jei laikas vis dar nesibaigė, jei negalime duoti padavėjams užsakymo, tai automatiškai nepasiektų tikslo. Tai tikrai erzina ir vargina, man skaudėjo galvą, aš jį pašalinsiu -Mrs.Supiter
Man labai patinka šis žaidimas, todėl būtinai perku duomenis, kad galėčiau jį žaisti. Bet prašau, kaip naudoti stiprintuvą, aš jį turiu, bet negaliu jo naudoti
Linksma! Tiesiog norėčiau, kad galėtumėte išsirinkti baldus, bet man patinka jais žaisti! O ar tai aš, ar pagrindinis veikėjas atrodo kaip vaikinas iš Disney Ratatouille filmo tik su ūsais? Daug juoko
ŽAIDĖJAI Saugokitės, kad JŪSŲ MONETOS NEBUČIŲ VOGĖS ARBA NEBUS ATSKAITYTOS PO RANDŲ. Man patinka žaidimas ir viskas, bet kaip ištaisyti gedimą, kuris pavagia jūsų monetas užbaigus raundą. Daugybę kartų baigiau raundą ir mano monetos nebuvo pridėtos. Aš nemoku grynųjų pinigų už žaidimus, kurie nėra sąžiningi. Jūs jau norite, kad pirktume brangakmenius, jau dabar sunku atnaujinti stotis ir komandos narius, beveik neįmanoma užbaigti raundo įžūlumo pavogti reikalingas monetas -_-
Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, bet buvau labai toli, jau ruošiau pusryčius, kad parodyčiau, kad staiga nuėjau toli, grįžau prie spurgos, kaip ji erzina, net nežinau, kaip paaiškinti, bet tai tiesiog privers mane prarasti susidomėjimą šiuo žaidimu.
Aš bandžiau atnaujinti d kitchen buh neatsisiunčia, laukiau valandą, tai ddnt atsisiųsti dis yra nesąmonė ir taip pat eikvoju savo brangųjį tym 😡😡😡😡😡😡😡😡
Nuolat šąla. Bando automatiškai paleisti skelbimus ir sustoja. Jei bandau leisti reklamas, ji užšąla. Nėra pagalbos skyriaus, kuriame būtų paaiškinti bet kokie stiprintuvai
Mėgaukitės žaidimu, kol turėsite išleisti $ $ $, nes neturite galimybės laimėti lygio.
Tai labai smagu žaisti, bet aš lygiai taip pat kaip visi sako, kad yra daug skelbimų, norinčių, kad būtų būdas atsikratyti tų skelbimų
Puikus zaidimas! Vienintelis dalykas, kuris man nerūpi, yra žaidimas keičia jūsų dekorą, kai pasieksite lygį. Kažkaip nugali esmę..
Noriu pasirinkti, kokių tvirtinimo detalių ar baldų norėčiau kiekviename kambaryje! Jei žaidžiu dėl savo žvaigždžių, turėčiau turėti šią galimybę!!!
Šis žaidimas yra labai super Man patinka šis žaidimas Maisto gaminimo žaidimas ir vietos dalykų pachiceing žaidimas Mane domina šis žaidimas .All you donwold this game I's very super gami Jūs taip pat pasiilgote šio žaidimo ir man patinka šis žaidimas 😊👌💐
Geras žaidimas.. skirčiau 5 žvaigždutes, bet mano pagalbos mygtukai lygiams neveikia. Nežinau kodėl... Pašalinsiu ir vėl įdiegsiu, kad pabandysiu išsiaiškinti, ar tai padeda.
Man patinka, kad tai tarsi namų peizažai sodo peizažuose, bet vis tiek tai yra maisto gaminimo žaidimas, nesupratau, kad būsiu perkeltas į kitą virtuvę, bet tai taip pat gerai, kol kas manau, kad esu 22 lygyje ir pradėjau vakar šiek tiek sukėlė priklausomybę jų užpakalis, štai kas mums patinka
Yra problemų dėl premijų. Tą kartą bandžiau sumokėti, pinigai buvo paimti į mano sąskaitą, bet realiai nieko negavo 😒
Man tiesiog patinka šis žaidimas, galintis suteikti jums daugiau postūmių, bet puikus žaidimas
Iš pradžių tai gerai, bet viduryje gane ir praėjus pirmam lygiui jis neveikia ir turėtumėte laukti valandas ir vis tiek nepaleisti žaidimo
Apskritai tai puikus žaidimas su daugybe unikalių funkcijų, kuriomis vartotojai gali žaisti, nors ir tenkina. Galima nuveikti daugiau, atsižvelgiant į paties žaidimo įvairovę ir pramoginį veiksnį tiek viduje, tiek turint keletą unikalių funkcijų ir tęsinių, kuriuos galima išleisti ateityje: )