Post by nijsetekeder on Feb 2, 2022 19:00:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE: Aftermath IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča denar ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE: Aftermath 2022 version ▞▞▞
腾讯《PUBG Mobile》重新进入下载榜TOP10 8月17日,SensorTower发布7月全球游戏 ... 了一则消息,宣布《绝地求生:New State》的iOS和Android预约人数现已突破四千万。
... Ios Poštevanka , Ixs Live , Brdo Pri , Glas , Zlom , 3To Sponka , Printbox , Chernobyl , Salzburg , Biftek , Pravnega , Hlačne , Zd Vič , Pubg Mobile
PUBG Mobile se posodablja na 0.10.5 in začenja 5. sezono ... Dragon's Watch so razvili isti ljudje, ki delajo na Android in iOS različici Stardew Valley,
Kr vrefu je
ne, ne zmorem več... Zgodim se sredi operacije in nenadoma sem spet na domačem zaslonu svojega računalnika. Igro sem odstranil, znova namestil, posodabljal, znižal grafiko itd... se kar naprej konča ravno sredi igre. Zdaj sem končal! Igro sem odstranil in tukaj bom ostal.
ful jaka igrca sam problem k so ga usi lepo povedano nagikani in ni pupg vec tak kokr je bil ko je prisel ven😐
Prosim optimizirajte različico 1.7, da je tako zaostajala kot prejšnja različica.. igra zamrzne in fps preveč pade, skoraj imam 4 GB RAM-a in procesor Helio g80 in igram z gladko grafiko, vendar je zamrznila in zaostajala .. 1.6 različica je stabilna pri 60 sličicah na sekundo brez padca, popravite
Na splošno dobra igra za to, kar počne. Igranje je zabavno, na splošno preprosto in ljudi lahko ubijete s ponvo. Edini resni očitki, ki jih imam, so, da so nastavitve tako velike, da je težko najti točno določeno stvar, in ni veliko orožja v klasičnem slogu, kot so ročice in kavbojski revolverji, vendar vidim, zakaj jih ni veliko. .
je mi supre apak je brezveze ker mi pise da ce si nalagam bom mogla placat
To je najboljša igra na svetu jaz nimam lag in me ne vrže ven sem res začuden ker ljudje govorijo da Je ta igra trash ni trash ful je dobra in prosim ker delajte kar tako naprej 🔫🔫🔫🔫🔫🔫👌👌👌👍👌👍👌👍 👌👌👌👌👌👌👌👌🤘🤘🤘🤘🤘👍👍👍👍👍
Pogrešam samo stare čase, ko so bili vsi tako smeti in smo igrali due in se ves čas samo smejali in če bi hotel zmagati, si imel srečo. Toda dandanes se vsi znojijo in ni enako.
Preveč goljufov in hekerjev. Večinoma iz Chy-na! Nikoli ne bo plačal za nič v igri. PUBG je bil na začetku dober, a zdi se, da posodobitve samo še poslabšajo igro. Leteči avtomobili in igralci ves čas izginjajo. Nošenje opreme 3. stopnje ni več pomembno. Hacks so 1 shot and dead. Vračamo se v Call of Duty!
To je tako sranje. Zanč grafika pa ful neizvirno. Rajš igrajte Fortnite!!!
Zadnja posodobitev 1.7 je najslabša, igra zaostaja kot hudič, ne more spremeniti ločljivosti, polna hekerjev in vzame veliko prostora za najbolj usrano grafiko, s katero sem igral. Tako razočaran
Všeč mi je 🥰
LADNA SARMA
PUGB Mobile, Shadowgun Legends in še več - Tablet Zona
Zelo razburjen. To igram prek mobilnega telefona Call of Duty, vendar se mi zdi, da ga je ta zadnja posodobitev uničila. Želim, da se velikost sovražnikovih korakov in streli na mini zemljevidu vrnejo v enako velikost, kot je bila nekoč. Če se to ne bo spremenilo v naslednji posodobitvi, bi lahko tudi igral COD. Odstrani tudi te BS zdravstvene točke na igralca ali karkoli že gledam, ko dobim svojih 12 ubojev na igro. Včasih sem za to igro porabil 15 ur na teden in jo prvič prenesel februarja 2019, zdaj pa je od 1.8 zanič😔
👍🔥
Dal bi 5 zvezdic, vendar nisem, ker se včasih, ko igram tdm, dvignem in moram igrati proti igralcem na visoki ravni in velikokrat izgubiti, mislim, da bi morali narediti tako, da na primer; igralec, ki ima 26. raven, se ujema z igralci, ki so na ravni 20-30
lepa mobilna igra zahteva še nekaj dela
Niso Po Še Telesu Mravljinci
kul
To je najboljša slaba igra ne pa najboljša idijoti
To je res BS bc, ki ga želim igrati. Poročanje o zrušitvi ni pomagalo, kot ste rekli, da bo. Mojo statistiko je treba popraviti, ker je VSAKA ENA TEMA JE ZRUŠČENA tekma. NE, ne pretiravam, res mislim na VSAKO POSAMEZNO TEKMO in tako sem jezen, da še ni urejeno. Naredil sem vse na svojem koncu, šel sem celo tako daleč, da sem izbrisal VSE na svojem telefonu.Res bi rad dobil odškodnino, ker nikoli ne bi mogel igrati in porabil svojih vstopnic in $ ter ne bi vedno dobil stvari, kupljenih z njimi.
V redu
Začelo se je odlično, vendar ga kar naprej posodabljajo, čez nekaj časa postane preprosto preveč. Izvirnik je bil odličen, potem pa so samo dodajali več.
V nedavni izdaji metro royale so še vedno težave z drstenjem na zemljevidu POD zemljevidom in izgubo mojega tovora. 6. 10. 2021.
Igra in igralci so grozni, če sem se prej naveličal goljufov, zdaj zaradi nespoštljivega odnosa igralcev v ekipi. Ko igralci v ekipi začnejo streljati nate, ti pa jih kot odgovor ubiješ, potem pa me igra blokira. Ker sem ubil soigralce. Toda igra ne vidi, da so bili prvi, ki so me poskušali ubiti. In nespoštljiv pogovor.
Malo polša pa bi lahkol bla ampak je zelo fredi mi.
Ok, mislim, da moram vsaki dve leti znižati oceno, ki se je začela s petimi zvezdicami, končala z eno .. zadnja posodobitev je bila samo negativna izkušnja, nov sistem pnevmatik mi sploh ni všeč, preprosto nisem našel nobene korist .. fantje, če sem nehal igrati za dva dni, se ne morem ponovno pridružiti svojim prijateljem, s katerimi vedno igram !!! Le zakaj sem zelo razočaran .. tudi strežniki preveč zaostajajo z visokim pingom, vedno prosim, da ne sovražim te igre. To igro igram non stop od druge sezone!!
Noice igra
Ne vem, kaj je trenutno narobe s komunikacijskim sistemom. Toda po sinoči tekmi s polno ekipo z mikrofoni so bile vse komunikacije prekinjene in nihče se ni mogel z nikomer pogovarjati niti nismo mogli nikogar slišati. Prosim, popravite to.
Le malo jih bo ostalo, ki ga še niso preizkusili (ogledati morate le številke prenosov), a če mu še niste dali priložnosti, je malo izgovorov. PUBG MOBILE
Včasih je bilo zabavno, zdaj pa je veliko goljufov in točkovni sistem je nekako čuden, da prideš na vrh 3 in še vedno dobiš od 25 do 28 točk, prosim, popravi to in dal bi mu oceno 5 zvezdic
Ta igra je super! Ampak to igro igram že 3 leta ne, vendar še vedno niso dodali moje zastave (🇭🇹), kar je nekako žalostno, saj nas veliko igra to igro in jo podpira.
PUBG MOBILE: Aftermath · Level Infinite · #Najboljša mobilna igra Battle Royale, ki jo igra 1 milijarda igralcev po vsem svetu · World War Heroes: WW2 FPS.
zakaj mi pride do 2 procenta potrm pa se konca .
Za en drek
To res ni logično da ti s snipero enega v glavo ustreliš pa ne umreš on te pa enkrat s pištolco v nogo po pa ti umreš
Karakin je zanič!
na padalu mi šteka