Post by nijsetekeder on Feb 2, 2022 18:51:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gardenscapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gardenscapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla tuş ▞▞▞
▞▞▞ Gardenscapes 2022 version ▞▞▞
Bir seviyede takılıp kalmak ve aynısını DAYS boyunca tekrar tekrar oynamak beni Çıldırtıyor!!!! Ama DAYS için sıkışıp kalmadığımda onu seviyorum.
Bu oyunu 3 yılı aşkın süredir oynuyorsunuz. Geçmişte bunun için para harcadım ve genellikle bu bana yardımcı oluyor, ancak kazanmak için giderek daha fazla ödemeniz gereken bir noktaya geldi. Eğlenceli bile değil. Bu sadece sinir bozucu ve parayı çöpe attığım için bir suçluluk duygusu. Dolandırılmak istiyorsanız, bu uygulama tam size göre.
Bu uygulamaya bayıldım. İndirmek çok eğlenceli ve nedenini anlayacaksınız. Sevmediğim tek şey, ne zaman ve hangi mini oyunu ne zaman alacağınız değil, ama genel olarak oyunu seviyorum
Oynaması çok eğlenceli olsa da, diğer tüm incelemeler, bu seviyelerden bazılarını sadece verilen hamlelerle yenmenin İMKANSIZ olduğunu belirttiğinden ve bonus seviyelerini unutun, kazandığınız tüm güçlendiricilere girerseniz kaybedeceğiniz için sinir bozucu da. bc verilen sınırlı miktarda hamle ile bu seviyeleri geçmek imkansız
1058 deyim ama mezra 11 verdi neden eksik verdi
İyi den yapılabilir bir oyunla reklam filminde olasınız yok. Candy crash benzeri bir oyın. seviyeler çok zor. Hedefini unutturmak kadar uğraştıran başka bir gelecek seviye var seviye içinde. Verilen bonus az, yapılacak iş çok. En basit işler için yıldız istiyor. Birde beceriksiz kahya var. Adamın onun şeyini bozuyor. Adamın adamı kovmak geliyor. Şöyöe bir bakınca aslında sinir bozucu bir oyun. Eşleştirme oyunu sevmeyenleri yüklemesin.
Deneyimi sevdim ama yüklenmesi biraz uzun sürüyor. Bu oyun harika, zorlu. Ve çok eğlenceli, çok yardımcı olan gökkuşağı patlamasını seviyorum. Bu oyunu kim yaptıysa harika, çok etkilendim diğer oyunlar o kadar eğlenceli değil.
Severek oynuyorum tavsiye ederim..,.👍
Oyun almak için bir iş yapmak için yıldız almak için hep şeker patlatmaca oyunu oynamak zorunda kalmak hiç reklamda sürekli gibi bana aktiviteleriniz dışında yorumlara bakın ve ya oyunu güzel tavsiye etmiyorum ve şeker patlatmaca oyununu sevmem😾
Oldukça manipülatif başlar. Sonra karmaşık hale gelir. Yüklemede sorun var, güncelleniyor, hatta kalıyor. Üzerinde çalışmaya çalışıyorum ama diğer oyunlar ilgimi çekiyor.
Bundan sonra daha güzel olacak
Davet etmem. Geçen hafta bir yazım.Önceki hafta bir sınavm ve bugün 3 okumamün gelnesi lazımdı ama hiç biri gelmedi. Bu şekilde devam ettirilecektir.
Güzel ve keyifli bi oyun ancak ileri ve zor biryken ve bomba vs bomba vs kankan telefon ve kulu seçtikten sonra oyunu kapatmış yeni açmış tekrar doldurma bu rahatsız edici ve mutfaktan açılmışken yine doldurma bu rahatsız edici ve mutfaktayken kesin gün verecek olan tüm gün oynayamam mutfakta süresi dolunca dolunca... yok olan yarım kalmış olması gerekirdi.
Yüksek bir seviyeye ulaştığınızda, her şey "önceden seçilmiştir"... pek bir şey özelleştirilemez ve oyunun eğlencesi de bu! Lütfen bunu değiştirin.
Güzel ama solduğun haldeyken sağda giderken hem canımdan hemde eldivenim olduğum ve şu anda eldivenim bitiyordum. Bu yol 3yıldız
Güncellememe izin vermiyor. Uygulamayı açıyorum ve güncelle diyor. Lekelerini sildim, oyunu tekrar indirdim. Aynı sorun. Uygulamayı açın ve uygulamayı yükle/güncelle demeye devam edin.
İOS 11 GARDENSCAPES Para Hileli İndirme - YouTube
Ya siz var yadi bir oyunsun parayla beslemek almıyorum ya geç artık şu durumda olduğum konusunda şüpheleniyorum
Gardenscapes Sınırsız Para Hileli Mod Apk
Gardenscapes level 25
Gardenscapes Hile Apk v5.7.0 indir
Harika tasarlanmış grafiklere sahip harika bir oyun! Oynaması eğlenceli ve zihninizi her şeyden uzaklaştıran ve çok zorlayıcı rahatlatıcı bir oyun! Bu oyunu oynamayı seviyorum ! Daima grafiklerin ve canlı karakterlerin tadını çıkarın! Bunu tüm yaş grupları için eğlenceli olan 5 yıldızlı bir oyun olarak değerlendiriyorum! Çok eğlenceli ve turnuvalarda diğer oyuncularla rekabet edeceksiniz! Gelin takımımıza katılın ve turnuvalarda Freedom takımında oynayın ve eğlenin. Bu heyecan verici oyunda ekibimizin büyümesine ihtiyacımız var ve yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.
Çok güzel oyun çok
Oyun için mükemmel stres atmak için harika deneminizi tavsiye ederim
Oyun niyetine bu kadar açılmaya başlıyorum
Simdi gelelim. Oyun şekeri ezme bir oyun reklamlara alfa. Reklamda çıkanlar sadece 3 kere oynanıyor sonra oynanmıyor. Oyuna bölümlerden gece bölümleri var para yatirmadan geçilmiyor nedense para yatirinca ek ozellikleri zor seviyelerinde bile patur kuturken uzun sure para yatirmayinca en basit bolumde gece biriktirdigim ozelligi kullanmama ragmen kullanmiyorum. Bu da sinirlenip oyunu silme sebep oldu. Herkese iyi oyunlar.
Saç ma sapan çok yıldız alıyor ve çok za para veriyor
Bazen geçmek çok zor. Birçok gün, bu benim oynamama neden oluyor. Günleri aynı seviyede geçirmek eğlenceli değil. Onun dışında hoşuma gidiyor
Tek büyük şikayetim, seviye beceri derecelendirmeleri. "Süper Sert" olarak etiketlenen seviyeleri, güçlendiricilerle bile ortalama seviyelerle mücadele ederken, bir güçlendirici yardımı olmadan oldukça kolay bir şekilde yendim. Seviyenin ortalama olması gerekirken, sadece minimum ödülü kazanmak için bir seviyede bu kadar uzun süre çalışmak, güçlendiricileri boşa harcamak sinir bozucu. Görünüşe göre seviyelerin zorluğu, yeniden değerlendirilmesi ve ayarlanması gerekiyor.
Hızla oynamak/geçmek için bir ödeme haline gelir. 1850 civarındayım ve bu tahtalardan bazılarını ekstra hamleler ödemeden geçmenin bir yolu yok. Sonra bir süre sonra (hafta) tahta gizemli bir şekilde çocuk oyuncağı olur.
Piyasadaki en iyi "ücretsiz" oyunlardan biri. Reklamlar hala var, ancak aşırı müdahaleci değil.
Çok eğlenceli bir oyun! Odaklanacak çok şey var. Sizi dahil edecek bir sürü şey.
Yalnız değilim, diğer değerlendirmeleri okuduktan sonra görünüyor. Bu oyunu harika bir problem çözme oyununa benzediği için indirdim ama bu tokatla ve eşleştir oyunlarından sadece biri. oyun bu açıdan iyiydi ve reklam olmamasını takdir ediyorum, bu yüzden yine de 3 yıldız veriyorum. neden sadece oyunun ne olduğuna dair bir reklam göstermiyorsunuz? oh iyi, yeterince indirmeniz ve 5 yıldızınız var, reklamının nasıl yapıldığından memnun olmayan insanlar puanınızı etkilemeyecek.
Tam kazanıyorum derken hile yapıyorlar puanları anlamadm
Bazen sıkıyor ve hediye işi az
Gündelik · Kart · Macera · Masaüstü · Orta zorlukta · Oyunlar.io · Rol oyunları · Simulatör.
GARDENSCAPES OYUN İNCELEMESİ - Güvenli Oyna
reklamlar son derece yanıltıcı. bu bir sürükle ve bırak senaryosu değil, yeri düzeltmek için her şeyi yapabilmek için bu bulmacaları oynamalısınız. Sonunda uygulamayı sildim çünkü bir bulmacayı her bitirdiğinde "vay be" diyen ürkütücü Alex adamdan nefret ettim ve aşamadığım bir bulmaca için çok sabırsızlandım. her şey şansa bağlı ve canlarınız biterse, tekrar dolana kadar oynayamazsınız, bu da 4'er alır veya para harcamak zorunda kalırsınız. benim oyun tarzım değil
Oyunlar.0 MOD APK
Güzel bir oyun ama bir sorun var 53 . Bölümdeyim ve geçilmiyor ve bu bir uzayda değil 54. Bölüme 2 kez oldu ve bunuda sayarsak 3 yani zor olması güzel ama bu kadarda olmaz yani düzeltmenin lütfen bir de oyun başka şeyler eklesenizseniz daha iyi olur gibi olur hep ouistin le konuşabiliriz bu kadarda olmayacaksın basıyorum hep sert verebiliyor yada hep aynı şey diyor ki, düzeltilmezsende oyuna daha fazla hamla koyun bu şekilde iyileştirilmiş!!!!.... düzeltmein lütfen!!!..
Orijinal 5 yıldızımı 2'ye düşürüyorum. Bu oyunu şimdi 3-4 kez indirdim. daha düşük seviyelerde bile zorlukta bariz bir değişiklik var. Kazanmak için verilen hamle sayısı gözle görülür şekilde azaldı. İnsanları güçlendiriciler için ödeme yapmaya zorlamak olduğu açık. Berbat. oyundan gerçekten zevk alırdım
İyi oyun. Keşke sizi oynamaya teşvik etmek için reklamı yapılan daha fazla mini oyun olsaydı.
Çok güzel tavsiye ederim
Bahçeleri ve Austin'i sevin, oyuna para harcasanız bile zorlu seviyelerde çok uzun süre kalmanıza neden olmasından nefret edin. SIKICI yapar! Ve ne kadar uzun süre oynarsanız, para harcasanız bile seviyeler o kadar zorlaşır. Sanırım bırakmak zorunda kalacağım.
Oyun ve hikaye güzel sadece şeker ezmeyi takımyıldızı ve hareket çok sayıda sıkıcı. Ortam ben de oyunu indirirken vidyo çok daha farklıydı. Bu çok açık dolandırıcılık kusur oluyor.
Bir oyunu biraz iyi buluyorum ama belli bir miktarın üstüne çıkıp çıkınca puanlar daha düşük görünüyor ve daha fazla satın almanız gerekiyor ki umurumda değil ki kesinlikle bıkacaklar ama sonuçta bu bir oyun değil. kötü bir oyun
Bu oyunda çoğu yerde gösterilen reklamlarına göre bir olay olduğunu zannediyorsunuz ama hiç öyle tahmin gibi görünüyor. Yine de oyun satın alabilirsiniz ama bu durumda bir kasadan geliyorsunuz ki kazandığınız satın alabilirsiniz. Oyun hep bu şekilde